Et spørsmål vi får ganske ofte, er hvor man kan finne mer informasjon om det som vi skriver om på denne siden. Dette er noe vi skal greie ut om i denne artikkelen.

Nyhetsbrev

Vi har lenge prøvd å finne de aller beste nyhetsbrevene, slik at vi ikke trenger å finne mye informasjon selv. Dette er et tips vi anbefaler til deg også. Hvis det er ulike finansielle rådgivere og nettsider du liker å lese på, så hvorfor ikke melde deg på nyhetsbrevet deres? Da vil du alltid være oppdatert på det som skjer. Kanskje du også kan melde deg på nyhetsbrevet vårt?

Pensumlister

Vi har funnet overraskende mange bra bøker om økonomi og finans på ulike pensumlister. De fleste høyskoler og universiteter har publisert sine pensumlister til de ulike fagene på nettsidene sine. Dette gjør at du kan holde deg oppdatert med hva de som studerer leser. Dette kan være utrolig nyttig for deg på mange måter.

Sosiale medier

Hvis du liker å få litt her og litt der, så kan det lønne seg å prøve seg på sosiale medier. Det er mange finanseksperter som gir tips på sosiale medier. Det er overraskende mange på Instagram, så vi anbefaler deg å sjekke dette ut!

Vi håper du finner noen ressurser som du kan ta med deg inn i dagliglivet!