Har du lyst til å skrive for oss? Les videre!

Hva ser vi etter?

Vi skal ikke liste opp kvaliteter som i en jobbannonse, men det vi kan si er det at vi leter etter en rekke ulike mennesker med ulike interesser. Det er ikke en spesifikk kandidat vi søker etter. Noe vi også kan avsløre er det faktum at du ikke trenger å ha enormt mye erfaring for å skrive for oss. Det er jo sånn at man skal lære seg ting mens man lever, så det at du har lyst til å lære sammen med oss er noe vi virkelig setter pris på.

Det eneste vi forventer er at du leverer på de sakene du sier at du har lyst til å skrive om, slik at vi begge blir fornøyde. Det som er så bra med oss er at du kan selv bestemme hvor mye eller hvor lite du ønsker å levere.

Hvorfor skrive for oss?

Det er jo sånn at man ikke blir bedre på noe uten at man trener på det. Derfor vil vi gjerne gi deg muligheten til å utvikle deg som skribent på våre hjemmesider. Dette gjør at du kan finne temaer som du er interessert i, for å deretter få dem publisert på våre nettsider. Det gir deg muligheten til å utforske ting som du ikke har hatt muligheten til å gjøre før.

Frister det?

Hvis det frister å skrive for oss, så er det bare å ta kontakt. Du kan gjerne legge ved en motivasjon og temaer du ønsker å skrive om. Du trenger ikke å greie ut, men vi er veldig interesserte å i høre hva det er du liker og ikke minst kan bidra med.

Vi gleder oss veldig til å høre fra deg. Vi er sikre på at du kommer til å være fan av å skrive for oss, vi er nemlig en veldig hyggelig gjeng som elsker finans og driver mye med det!